ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (21) | Вчера (29)
Специалист от Милан идва на работа в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:06 / 11.10.2005Коментари (16)557
©
Специалист от школата на Милан ще пристигне go края на месеца 6 Пловдив да се запознае със системата, по която треньорите работят с младите в Ботев. Това съобщава в днешния си брой вестник "Тема: Спорт". Той ще проведе няколко показни занимания, на които ще присъства дори треньорът на мъжкия отбор Ясен Петров. Известно е, че двата клуба имат подписан договор за сътрудничество.

По тази линия през зимната пауза трима млади играчи на канарчетата ще бъдат пратени в школата на италианския гранд. Междувременно се разбра, че президентът на Ботев Димитър Христолов е наложил ембарго върху трансферите в клуба. Той категорично отрече информацията, че нападателят Дормушали Саидходжа е близо до преминаване в ЦСКА.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 14.10.2005 г.
0
 
 
Те циганите всичко копират без да се замислят, как няма да изкопират и това на нас да ни викат цигани, ама така още по-добре - вижда се колко са смешни и насрани.
kanar
на 14.10.2005 г.
0
 
 
Густооооо.Тия от Доко викат на нас цигани.Циганска работа ,какво да говорим.Той Бонев сам си го каза най - добре - Цялата махала идваше на наши мачове да ме гледа-хахахаха. Ай да си говорим за футбол!
Loko
на 13.10.2005 г.
0
 
 
krasivi fenki na cignaskia stadion??? E da, ako si na 5 rakii ili si fen na Trakia i cigankite ot stadiona krai ciganskata mahala ste ti se storiat hubavi. Ama to tam vsashtnost svestni hora ne ostanaha - samo geyove s lakirani nokti i plateni fenove
Jalt Bokluk
на 12.10.2005 г.
0
 
 
Razbiram gi. Znam che homofiliata e bolest koiato hodi po fenvete na Botjaf. Gledam i kak izglejdat botjafistite.
Миро
на 12.10.2005 г.
0
 
 
Ха,ха! Жълтия Боклук много ги разбира тия работи за лаковете и каносването. Сигурно скоро ги е прочел(сричайки) тия думички на някоя реклама. Интересен тълковен речник има - със снимки. Ами на който му е трудно да чете-така е. Изглежда че е най-грамотния от локомотивците-мургавите ни събратя. Вярно е - локомотивците не са гейове. Не е гей, човек който налита на мъже, баби, кози, кокошки и т.н. че и ток краде. Това си е обикновено нечистоплътно педерастче. Та като заключение ще кажа, че Гейовете са в София, Педерастчетата са на Лаута, а Мъжкарите и Най-красивите фенки са на Стадион "ХРИСТО БОТЕВ". Ама това е за мъжкарите - педерастчетата няма да го разберат!
doktor
на 12.10.2005 г.
0
 
 
vsi4ki "papagali" speshno na pregled za pti4i grip!
Aнонимен
на 12.10.2005 г.
0
 
 
Малеййй... Пак заидваха от Милан, Арсенал, Ливърпул и намкъдеси... Пак ще пращат на проби в еврограндове... Пак се "пуснали" слухове, че едикойси го искали от ЦСКА и Левски... ----- Равносметката: Селкия като няма друга работа, и като мечтае да си вдигне имиджа- сам си пуска слуховете... Ама кел файда, като от слухове не ставаш нито по-добър, нито по-богат...
Aнонимен
на 11.10.2005 г.
0
 
 
Да жълт боклук, гейове локомотивци няма, щото всичките са си прости педали
1912
на 11.10.2005 г.
0
 
 
Сто мангала се събрали – там в Шикера Махала. "Доко Пловдив" основали – да се учат на игра. Петдесет години "Доко" бил в девети коловоз. Газили го кой-как свари - както прасе - магданоз. Но дошъл престъпник Жоро със награбени пари. Той на "Доко" ги подаде - та нагоре да върви. Станал "Доко" шампионин - за резил и срам голям . И в Европа се показал - там при Божко Балабан . Божко уя си наточил - той за "Доко" нямал свян. А и Врайков бил далеко - без съдийски параван. Рахвърчали се шалвари - "Доко" бил обезчестен. Но поуката едва ли - ще узнаят като мен. А поуката такваз е – мутра футбол не върти! А в мангалския развъдник туй не става и с пари !!! Доко - срам за Филибето , Доко - гнусен си катил ! Махай се във Факултето ,може и във Кюстендил
1912
на 11.10.2005 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Министър Цоков даде старт на държавните отборни първенства по шахмат
Гонзо: Евентуален фалит на Локомотив и Спартак би бил смъртоносен за българския футбол
Пловдивски съдия с назначение за европейските клубни турнири
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Нова оставка в Първа лига! Хебър също остана без треньор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: