Героят на Локо: Доказахме, че не сме случайни футболисти

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
08:46 / 06.08.2021
3781
Националът Бирсент Карагарен безспорно беше най-добрият футболист на Локомотив Пловдив при вчерашното равенство 1:1 срещу Копенхаген в първия мач от трети предварителен кръг в Лига на конференциите. Крилото изработи дузпата, която бе реализирана от капитана Димитър Илиев, а през първото полувреме след негов шут топката срещна напречната греда.

Ето какво заяви Карагарен след края на двубоя на Лаута:

"Малко сме разочаровани, защото можеше и да спечелим мача. Всеки даде всичко от себе си и в реванша ще се реши кой продължава. Ние играем силно със силните. Доказахме, че не сме случайни футболисти и в България има играчи на добро ниво. Бяхме се запознали добре със съперника. Можеше и по-добре, но имахме и малшанс. Жегата беше в наша полза, но и на нас ни беше топло. Тежко ще е в Копенхаген.

Бяхме разучили добре съперника, затова ни се получи играта. На футболистите на Копенхаген им беше доста тежко, през 10 минути искаха да пият вода.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).