До 10 дни Току става собственост на Ботев, за Маркиньос ще се преценя по-късно

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:08 / 10.08.2021
3024
Емануел Току ще стане собственост на ПФК Ботев до 10 дни, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това обещание даде Антон Зингаревич по време на днешната си необичайна пресконференция в Коматево.

В момента ганайският халф играе под наем от датския втородивизионен клуб Фремад Амагер.

Собственикът на "канарите" коментира и бъдещето на другия футболист, който е под наем в Ботев - бразилеца Маркиньос.

"Когато приключи договорът за преотстъпването му, ние имаме опция да го закупим. Дотогава ще преценяме дали това да стане или не", уточни руският бизнесмен.

"В момента финансовото състояние на клуба е стабилно. Изпълнихме първата си цел да запазим мястото на отбора в елита. Сега втората фаза е да изградим силен отбор. Това означава повече инвестиции и увеличаване на бюджета. Но в никакъв случай няма да променям тавана на заплатите. Колкото до това дали бихме се разделили с някои от водещите ни футболисти - ако за някой пристигне оферта, бихме я одобрили, ако тя е много добра за клуба", каза собственикът на "жълто-черните".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).