Крушарски за трансфер на Карагарен в Левски: Някои хора сериозно ги е напекла жегата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
10:59 / 14.08.2021
5456
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира по доста любопитен начин съмнителната информация на "Тема спорт", че в момента ръководството на Левски преговаря за привличането на Бирсент Карагарен. Според източниците на вестника даже се твърдеше, че националът може да премине на "Герена" без трансферна сума, като двата клуба си поделят правата му при евентуален следващ трансфер в чужбина.

"Е това вече не знам как въобще някой може да си го представи. Явно на някои хора от футболната ни общност не им се отразява добре горещото време. Май сериозно ги е напекла жегата", заяви пред "Мач Телеграф" Христо Крушарски. От "Лаута" подходиха и с ирония към твърдението, че самият футболист дал съгласието си да премине в Левски.

Към Бирсент Карагарен имаше интерес от Румъния в началото на трансферния прозорец, за което Plovdiv24.bg вече информира читателите си.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).