Кристиан Димитров пак влезе в 89-ата минута, но асистира за победен гол

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:50 / 21.08.2021
3590
Бившият футболист на Ботев (Пд) Кристиан Димитров игра няколко минути за своя тим Хайдук (Сплит), но бе със съществен принос за победата с 1:0 като гости на Хърватски Драговоляц в мач от 6-ия кръг на хърватското първенство, провери Plovdiv24.bg.

Пловдивчанинът бе пуснат на терена от треньора Йенс Густафсон в 89-ата минута и заигра като типичен централен нападател. Реферът даде 7 минути допълнително време, когато настъпи драмата в двубоя.

Футболист на Хайдук първо нацели гредата, а след няколко разбърквания се стигна до корнер в 95-ата минута. След последвалото центриране Кристиан Димитров засеге топката с глава, като тя излизаше в аут. На метър пред голлинията обаче Стефан Симич я засече с крак в мрежата за 0:1.

Така тимът от Сплит записа четвърта поредна победа и вече е с актив от 13 точки, колкото има и лидерът Осиек, но с мач по-малко. Локомотива (Загреб) е трети с 10 точки, но и 2 мача по-малко от Хайдук.

От началото на сезона Кристиан Димитров е играл само в 3 двубоя от шампионата, като и в трите влизаше на терена в 89-ата минута, показа справка на Plovdiv24.bg.

Гледайте в прикаченото видео как се стигна до победата на Хайдук!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).