Маркиньос си тръгва до дни от Коматево, въпреки че има договор до юни 2022 г.

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
16:53 / 24.08.2021
8571
Един от най-добре представящи се в момента футболисти на Ботев (Пд) се очаква до дни да си тръгне от Коматево. Става въпрос за бразилския нападател Маркиньос, който ще се завърне в Атлетико Минейро. "Кариоката" пристигна при "канарите" през зимата, като от ПФК Ботев обявиха, че договорът му за преотстъпването е до 30 юни 2022 година.

По всичко изглежда, че Атлетико Минейро ще прекрати този договор за наем. "Маркиньос бе изпратен в европейския клуб до юни 2022 година, но въпреки това се очаква през следващите дни да се прибере в Бело Оризонте“, твърди бразилското издание "Torcedores“, цитирано от dsport.bg. Според информацията Атлетико Минейро има по-добри оферти за Маркиньос и затова е взето решение той да се прибере преждевременно в своята родина.

Засега от ПФК Ботев няма официална информация по темата.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че по време на необичайната пресконференция на Антон Зингаревич на 10 август собственикът на "жълто-черните" обяви, че до 10 дни Емануел Току ще стане собственост на клуба, а за Маркиньос ще се преценя по-късно, тъй като в ПФК Ботев имали опция за закупуването му.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).