Илия Николов герой за Марица при победа с дузпи, Славия гостува в "Кършияка" за Купата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
19:10 / 04.09.2021
4276
Отборът на Марица (Пловдив) се измъчи доста срещу третодивизионния Дунав (Русе), но успя да го преодолее с дузпи. Жълто-сините завършиха 1:1 в редовното време при гостуването си в Русе в мач от втория предварителен кръг в турнира за Купата на България.

Така пловдивчани се класираха за първия кръг от надпреварата, в който ще са домакини на елитния Славия. Мачът ще се играе в периода 3-9 септември на стадион "Марица".

На стадиона в Русе Марица откри резултата чрез Мариян Тонев в 13-ата минута. Домакините обаче възстановиха равенството в 60-ата минута с гол на Йордан Димитров.

При дузпите точни за Марица бяха Мариян Тонев, Янко Ангелов, Александър Праматаров и вратарят Илия Николов, докато домакините пропуснаха два пъти.

Дунав: Винченцо  Ангелов, Василен Марков, Георги  Вълчев, Станислав Вълчев, Преслав Петков, Диян Димов, Димитър Тодоров, Мирослав  Георгиев, Йордан Димитров, Симеон Иванов, Кристиан Тасков.

Марица: Илия Николов, Величко Величков, Димитър Аврамов, Даниел Спасов, Симеон Вешев, Веселин Марчев, Милен Танчев, Станислав Маламов, Янко Ангелов, Айкут Янъков, Мариян Тонев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).