Крушарски: Нещастници! Пълни неграмотници! Бях решил да извадя отбора!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
08:55 / 13.09.2021
7478
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски избухна срещу съдийството на Никола Попов и всичките му помощници след снощното равенство 2:2 срещу Левски на "Лаута". Бизнесменът призна, че в един момент е имал намерение да изважда отбора от терена.

Ето какво заяви Крушарски на излизане от стадиона:

Нямам думи. На тези в черно по-добре да им турят жълто, та да не миришат. Ако не са тези гайдарджии. Те и за народен ансамбъл не стават. Ако ги накараш едно хоро да изиграят, ще си изпочупят краката. Не знам какво ги изпитват, но за мен това са пълни неграмотници.

Този ВАР, ако е система.... Другия път ще им докарам на терена две колички пясък и един чувал вар и няколко мистрии. Само това може да ги оправи, друго не.

Бях решил да извадя отбора, но защо да страдат момчетата заради тези нещастници. Ние пак ще си вземем нашето. Локомотив ще е в челото и ще се бори за Купата. И тази година пак ще сме в Лига Европа. Ние сме се разбрали с моите партньори - натискаме здраво и вървим напред.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).