Садъков продължава борбата на Локо за зона УЕФА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:50 / 14.10.2005
471
Днес се проведе първата редовна пресконференция на новия старши треньор на Локомотив Пд Аян Садъков. Садъков каза, че е леко притеснен, тъй като от дълго време не се е занимавал с първия отбор, но е запознат с нещата. Той каза още, че няма контузени футболисти от мача на националния отбор. "Не е тайна обаче, че ще има отсъстващи в този мач, кой заради картони, кой заради контузии", допълни отговора си относно проблеми с футболистите за мача с Родопа. Роберт Петров е получил по-дълга почивка, тъй като се е върнал най-късно от мача на неговия национален отбор. Той обаче няма оплаквания от контузии. "Не е въпроса с какви футболисти ще излезе Родопа, важното е ние как ще играем", каза Садъков за предстоящия мач.

"Всеки може да пише каквото си иска, но дефакто поне до Нова година не виждам и незнам да има конкретна оферта. Може да има подадени оферти, но за момента няма нищо. Има си ръководство, което решава кой да бъде продаден и кога да бъде предаден. За сега тези 25 човека остават тук, а след Нова година ще видим. Ако има добра оферта за някой футболист и удовлетворява клуба, аз не виждам нищо лошо да не му дадем шанс да иде да се развива някъде другаде", каза Садъков по въпроса с големите спекулации около някои футболисти от отбора и тяхното бъдеще в различни български и чужди клубове.

Конкретна цел пред Садъков не е поставена от ръководството. Той заяви, че няма как Локомотив Пд да стане шампион тази година, но при благоприятно развитие на нещата може да се отборът да достигне до зона УЕФА. Той каза, че е доволен от сегашния отбор и няма да прави генерални промени.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).