Неделев: Искам да кажа на феновете да не плюят футболистите и треньорите след загубата от Етър

Автор: Стойчо Генов
Коментари (11)
09:18 / 23.09.2021
5568
Капитанът на Ботев Тодор Неделев коментира предстоящото дерби на Пловдив срещу Локомотив. Двубоят от 9-ия кръг на Първа лига е в събота от 16,15 часа на стадиона в квартал "Лаута".

Ето част от изказването на лидера на жълто-черните:

Преди всеки мач с Локомотив е нормално да има лека тръпка, не бих казал напрежение, но еуфория в целия град. Наистина хората чакат този мач и се надявам да стане едно хубаво дерби и ние да излезем крайни победители.

Надявам се мачът с Етър да е забравен веднага. След загубата наистина не е приятно. Както знаете, турнирът за Купата ни е носил много радости в последните години. Момчетата, които не са играли в пловдивското дерби, са доста в нашия отбор. Надявам тези, които сме играли в това дерби, да им помогнем да разберат какво е дербито на Пловдив.

На феновете искам да кажа единствено да не плюят футболистите и треньорите след този мач с Етър. Има и такива мачове. Отпаднахме за Купата, но мисля, че имаме шансове да бъдем в тройката в първенството. Аз знам, че те ще ни подкрепят, но отсега мога да им кажа: просто да подкрепят отбора и да вярват в нас.

Гледайте в прикаченото видео пълните изказвания на Илиев и Неделев преди съботното дерби!



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).