Ранен гол сложи край на серията от 5 поредни мача без победа за дубъла на Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:10 / 27.09.2021
2311
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) се завърна на победния път. В среща от 11-ия кръг на Втора лига "канарчетата" се наложиха с 1:0 над Марек (Дупница).

Успехът в Коматево дойде много трудно, а победното попадение реализира Иван Василев. По този начин "жълто-черните" спряха негативната серия от три поредни загуби и общо 5 поредни мача в първенството без победа.

Двубоят стартира перфектно за домакините и след по-малко от 180 секунди момчетата на Стефан Стоянов ликуваха. Димитър Пройчев центрира от корнер, а Иван Василев на първа греда с глава засече топката, която влетя в далечния ъгъл за 1:0.

След Марек осъществи натиск, но няколко пъти футболисти на гостуващия тим пропуснаха изгодни положения за гол.

След почивката пък играта бе изпълнена с грешки от страна и на двата тима. Дупничани имаха владение на топката, но много трудно пробиваха отбраната на "канарчетата".

С победата Ботев II се изкачи до 9-ата позиция във временното класиране с актив от 14 точки. 

Ботев игра в състав: Християн Славков, Станислав Работов, Атанас Чернев, Мартин Христов, Димитър Балинов, Димитър Пройчев, Благовест Данчев, Стефан Попов, Пламен Цончев, Никола Гелин

Резерви: Християн Карастойков, Венцислав Богданов, Благовест Величков, Атанас Стоименов, Даниел Гичев, Юсеин Касов, Петър Вуцов


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).