Гледайте! Майсторски гол на Ален Ожболт в Израел

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
14:07 / 18.10.2021
3924
Един от футболистите, който никога няма да бъде забравен от привържениците на Локомотив Пловдив, за пореден път демонстрира головия си нюх. Става въпрос за нападателя Ален Ожболт, който отново вкара важен гол в Израел, провери Plovdiv24.bg.

Словенецът, който през настоящия сезон играе под наем в Апоел (Хайфа), се разписа за победата на неговия тим с 3:1 като домакин на Апоел Ноф Хагалил в мач от 6-ия кръг на първенството.

Ожболт откри резултата в 10-ата минута, след като получи пас в наказателното поле, финтира противников защитник и с мощен шут опъна мрежата, прострелвайки вратаря и трима бранители, застанали на голлинията. След това Тургеман (45) и Сардал (82) също вкараха за тима от Хайфа, а почетното попадение за гостите отбеляза Шахаф в последната минута.

Това бе трети гол на Ален Ожболт от общо 6 официални двубоя с екипа на Апоел (Хайфа), показа справка на Plovdiv24.bg. Бившият нападател на Локомотив Пловдив има и една асистенция на сметката си.

Неговият тим е на второ място във временното класиране с актив от 13 точки. Лидер с 14 точки е Апоел Беер Шева.

Гледайте в прикаченото видео попадението на Ожболт!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).