Тодор Неделев с любопитно признание за приятелката си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:39 / 18.10.2021
8326
Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев направи интересен коментар за представянето си в последния мач с националния отбор, когато отбеляза два гола за обрата с 2:1 срещу Северна Ирландия.

"Моята приятелка ми каза преди мача, че ще вкарам два гола. Малко ми беше смешно, защото до момента за националния отбор две попадения в един двубой не бях отбелязвал. След срещата й се обадих, тя беше много щастлива. Посветих тези голове на нея. Беше много приятно изживяване", призна пред БНТ капитанът на "жълто-черните".

"До този момент Ботев се представя добре. Силни сме в домакинските мачове, където сме 6 от 6. Като гости обаче играем по-колебливо. Целта е да събираме точки и навън, не можем да разчитаме само на домакинските срещи. Имаме отбор за тройката, дано задържим това ниво", допълни Тодор Неделев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).