Поляци правят нов опит да привлекат един от големите герои на Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:06 / 29.10.2021
3391
Полският гранд Висла (Краков) ще направи нов опит да привлече един от основните футболисти на Локомотив (Пловдив). Става въпрос за национала на Таджикистан Парвиз Умарбаев.

През лятото медиите в Полша обявиха, че Висла иска да вземе халфа, но тогава клубът не се разбра с ръководството на "черно-белите". Тимът от Краков не започна добре сезона и е в средата на класирането, като ще търси освежаване през зимата.

От Висла се надяват, че сега ще успеят да вземат Парвиз Умарбаев, чийто договор с Локо е до лятото на 2022 година, информира "Тема спорт". От 1 януари той ще е свободен да подписва предварителни споразумения с други клубове и да води преговори.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Умарбаев бе привлечен на "Лаута" през 2016 година от бившия вече треньор на тима Илиан Илиев. Таджикският Меси в момента е един от шестимата футболисти на Локомотив Пловдив, които спечелиха в рамките на две години два пъти Купата на България, веднъж суперкупата на страната и освен това станаха вицешампиони на България.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).