Ръководството на Локо вече преговаря с двойника на Антонио Рюдигер от Челси

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:25 / 30.10.2021
3570
Ръководството на Локомотив Пловдив вече е започнало разговори за нов договор с французина Кристиан Гомис. Централният защитник е първи в списъка на тези, с които "черно-белите" искат да преподпишат, за да съхранят гръбнака на тима.

Гигантът, който издумително много прилича на германския национал на Челси Антонио Рюдигер, имаше много солидни изяви в последните срещи и определено показва израстване. Срещу Локомотив (София) в турнира за Купата на България той дори се разписа по атрактивен начин в добавеното време, за да прати "смърфовете" на 1/4-финал.

Гомис е най-полезен от колегите си в отбрана при изнасянето на топката. За високия си ръст той има доста прилична техника, освен това умее да разчита играта. Французинът има и хубав диагонален пас, което е важно качество при използваната от Александър Тунчев схема на игра.

Доста от феновете на "железничарите" също демонстрират симпатиите си към Гомис, който освен в в отбраната, може да бъде използван и като част от халфовата линия. Желанието на треньорския щаб е още преди Нова година да има подписано споразумение с футболиста, информира "Мач Телеграф". Целта е да не не се стига до ситуация като през лятото, когато Гомис си търсеше отбор във Франция и не беше обърнал внимание на факта, че от "Лаута" вече бяха активирали клаузата за удължаване на контракта му.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).