Треньорът на Академик: Безобразна игра! След 5-те поредни победи се сблъскахме с реалността

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:05 / 02.11.2021
1667
Треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков направи интересен коментар след тежката загуба на своя тим с 63:99 от Балкан (Ботевград) в четвъртия кръг на НБЛ. Както вече информирахме, двубоят в зала "Сила" беше първи с публика за пловдивчани през този сезон. 

"Сблъскахме се с реалността след тези пет поредни победи. Играхме безобразно във всеки един аспект от играта. До сега не съм си позволявал да използвам такива думи към моя отбор, но сега изглеждахме много зле. Нашата цел беше да атакуваме техния гард и това беше на лице, но опитът на нашите играчи е такъв, че не могат да се адаптират в ситуациите", заяви пловдивският специалист.

"Трябва да продължим да търсим нашата игра и да търсим техните слаби страни. За съжаление не се получи. Не мога да кажа дали ще е по-съвсем различен начин със завръщането на Робърт и Робъртс, но със сигурност ще е различен. Трябва да излезем от тази ситуация и да изглеждаме по съвсем друг начин в следващия мач срещу Левски. Това е събуждащ сигнал за всички ни, че трябва нещо да променим. Трябва да има промяна откъм поведение", допълни още Йордан Янков.

Ето какво каза след двубоя и капитанът на Академик Пловдив Васил Бачев:

Балкан излязоха много агресивно, а ние не успяхме да отговорим на тяхната агресия. Беше хаос и стана лош мач за нас. Със сигурност ще се подготвим много по-добре за другите мачове. Сега не показахме характер.

Дори и да загубим в събота е важно да не е по този начин, защото днес изглеждахме зле. Смятам, че се подобряваме с играта с Бешович. Със завръщането на Фрейманис може да кажа как сме с химията в отбора.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).