Борислав Михайлов е новият президент на БФС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:54 / 21.10.2005
655
Борислав Михайлов е новият президент на Българския футболен съюз. Днес в централата на БФС се проведе така чаканото гласуване. Главните опоненти бяха досегашния президент Иван Славков и Боби Михайлов. Капитанът на златния отбор от САЩ '94 получи общо 194 гласа от общо 329 делегати, имащи право на глас днес. За Славков своя вот са пуснали 133-ма от делегатите. След обявяването на резултата от гласуването Батето благодари на всички, които са го подкрепяли, както и на тези които са гласували за неговия опонент. Михайлов пък каза: "Хората искаха промяна, за което им благодаря". Бившият играч на Ботев Пловдив макар да имаше силната подкрепа както на някои клубове, така и на футболистите от САЩ '94 не бе сочен като лидер за президентския пост. Славков бе създал уверението у журналисти и запознати, че отново ще спечели нужните гласове за да остане на поста си.

Боби Михайлов обяви и екипът, с който иска да работи за напред като шеф на БФС. 14-те номинации са: Йордан Лечков, Михаил Касабов, Камен Костадинов, Наско Сираков, Валентин Балевски, Андрей Икономов, Стефан Орманджиев, Пламен Бобоков, Емил Костадинов, Йордан Христосков, Красимир Георгиев, Иван Леков, Николай Цветин, Христо Порточанов. БФС започна гласуването на предложения от новия шеф изпълком.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).