Марица победи Калиакра с 1:0

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
18:03 / 21.10.2005
838
Пловдивският ФК Марица победи Калиакра (Каварна) с 1:0 в изтеглен мач от IX кръг на Източната Б ПФГ. Това е трета поредна победа на пловдивския тим, след победите над Сливен и Светкавица. Така пловдивският отбор от Кършияка вече е с 14 точки и временно заема третата позиция, точно под Спартак Вн, който са се отцепили и е сигурни първенци в Източната Б група тази година и Хасково, които са с 16 точки и мач по-малко от пловдивчани.

През първото полувреме играта на двата отбора бе отворена. Следваха чести нападения към двете врати. Маричани изпуснаха няколко добри положения. Единственият гол в мача бе в 13-та минута, когато с глава Иван Площаков засече центриране от ляво и вкара топката в мрежата, без да даде шанс на вратаря на гостите да спаси положението.

През второто полувреме играта се водеше предимно пред вратата на пловдивчани. Гостите от Калиакра обаче не успяха да се справят със защитата на кършаклии. Така второто полувреме остана без отбелязан гол и резултата за края на мача остана този от преди почивката.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).