Фенклубът на Локо: За едно още по-сплотено черно-бяло семейство!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
15:40 / 05.11.2021
2274
Фенклубът на Локомотив Пловдив подготви за предстоящите коледни празници специални персонализирани тениски за цялото семейство. На тях може да бъде изписано собствено име, фамилия или друг предпочитан от привържениците надпис.

Plovdiv24.bg публикува официалното съобщение от "Лаута":

Локомотивци,

В последните месеци на годината започваме все по-често да мислим и за Коледните празници, които прекарваме със семейство и любими хора.

За тази Коледа сме подготвили за вас специални персонализирани тениски за цялото семейство.

Те могат да бъдат персонализирани по ваше желание на собствено име, вашата фамилия или предпочитан от вас надпис. Материята, от която са изработени, е памук. Както можете да се досетите, те се предлагат в цветовете на нашия любим отбор - черно, бяло и червено. Цената за брой е 13 лв., а поръчките могат да бъдат направени на страницата на Фенклуб Локомотив Пловдив и на тази на Magic of Plovdiv.

Ако желаете да направите поръчка от чужбина, моля, посочете адреса на получаване, за да можем да уточним предварително цената на куриерската услуга.

За едно още по-сплотено черно-бяло семейство!


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).