Спартак Пд направи 1:1 със Светкавица в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
19:03 / 22.10.2005
628
Пловдивският тим нa ФК Спартак направи равен мач с гостуващия отбор на Светкавица (Търговище) пред 700 зрители на стадион "Тодор Диев" в Пловдив. Двата отбора играха напълно равностойно и само от време на време пловдивчани натискаха играта в половината на гостите.

Доста нарушения имаше по време на мача. Картоните започнаха да летят още в 10-та минута, когато Румен Стоянов от Светкавица отнесе първия жълт картон за оспорване на съдийско решение. Първият гол в двубоя падна в 30-та минута, когато Емил Стоев засече с глава топката при центриране от корнер и бе точен за домакините. След точния изстрел на Стоев "гладиаторите" заредиха опасни положения пред вратата на гостите, но не успяха да реализират нито едно.

Второто полувреме започна отново равностойно, но гостите се възползваха от грешка в играта на Спартак и реализираха едно от своите положения. Така в 71-та минута Радослав Комитов отбеляза изравнителния гол. Спартаклии продължиха с безумните пропуски на положения. Уникални в това отношение са изпуснатата дузпа в 85-та минута и една изключителна възможност за втори гол във вратата на гостите в 90-та минута. Все пак не до там обиграният тим на Светкавица също направи пропуски. Малшансът спаси пловдивчани в последната минута от даденото продължение, когато гредата спаси синьо-белите от загуба на собствен терен.

Така пловдивският Спартак направи 1:1 със Светкавица. И двата отбора са в дъното на таблицата, а тази 1 точка, която получава всеки от тях, им осигурява още по-сигурен престой сред последните в класирането на Източната Б група.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).