Я. Петров: Който успееше да вкара гол, щеше да спечели мача

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
19:34 / 23.10.2005
518
Треньорът на Ботев каза след мача, че е много доволен главно от играта на отбора. Според него мачът е бил завързан и на терена са били два равностойни отбора, но и двата не са били достатъчно концентрирани пред гола. В такива мачове който вкара гол, печели мача. Според Петров и точката в подобен двубой е успех, а треньорът е особено доволен от начина на игра на отбора, особено второто полувреме, когато Ботев напълно надигра Литекс, въпреки отсъдената в полза на ловчанлии дузпа.

След изпусната дузпа на Литекс Ясен Петров се наложи да влезе на терена, за да укроти развилнелите се фенове, които бяха готови да навлязат на терена и да линчуват съдийската тройка. На пресконференцията треньорът отново каза, че по време на мач реагира бурно и остро, но за него това е минало. Наставникът на канарчетата отново напомни, че футболът е преди всичко игра, а не война.


Източник: sport.plovdiv24.com


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).