ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (21) | Вчера (29)
Христолов: С тези съдии новото ръководство е на път да се провали
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:40 / 24.10.2005Коментари (6)471
©
"С такива отсъждания като в днешния мач съдиите са на път да компрометират новото ръководство на БФС", заяви президентът на Ботев Димитър Христолов след двубоя на неговия отбор завършили 0:0 с Литекс.
Собственикът на "жълто-черните" бе недоволен от главния рефер Красимир Йосифов и помощниците му Николай Петров и Йосиф Ронков.

"Оспорвам не само дузпата за гостите, а и доста отсъждания в наша вреда. Съдията бе на път да развали мача и със своите действия създаде напрежение по трибуните. Надявам се да бъде наказан от Съдийската комисия. Обмисляме дали да не подадем жалба срещу него", добави Димитър Христолов.

Той каза още, че е изключително доволен от изявите на своите футболисти срещу Литекс и ще им даде премии като за победа. Президентът на Ботев изрази увереност, че подопечните му футболисти ще продължат с добрите си изяви и в следващите срещи.

Той не очаква сериозно наказание за клуба заради хвърлените от феновете парчета от седалки и бутилки. Според него Ботев ще бъде глобен само с 1000 лева. Информацията е на Спорт Нетинфо.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Миро
на 25.10.2005 г.
0
 
 
Парчета от седалки - глупости! Седалки има само на официалната трибуна, а оттам никой не хвърля. Останалите са железни и няма как да бъдат хвърлени. Някой метна 2-3 картона от агитката и веднага журналистите почнаха да пишат глупости. Той страничния много ясно че ще се пази - де да знае тва дето лети към него какво е. По въпроса за професионализма - докато съдиите лижат г.....те на богатите клубове най-нагло вкл. и на буфера Н.Узуйнов в българия професионален футбол не може да има. Колкото до дербито - аз не виждам докато Узуйнов а на този пост как ще спечелим срещу Локото. Даже може да залагаме кой от футболистите на Ботев ще бъде изгонен - Недко Миленов или Даниел Божков - с най-голям шанс. Другия залог - кое от следните събития ще се случи - Локото ще вкарат от засада, Локото ще вкарат от несъществуващ фал, гол на Ботев ще бъде спрян или отменен заради несъществуваща засада или нарушение или най-после ще им бъде дадена театрална дузпа, дето всеки мач си я просят... Едно нещо е по-малко вероятно от това Ботев да вземе победата - Локото да победи при съдийство 50:50.
Aнонимен
на 25.10.2005 г.
0
 
 
Цитат: "Той не очаква сериозно наказание за клуба заради хвърлените от феновете парчета от седалки и бутилки. Според него Ботев ще бъде глобен само с 1000 лева." Ха-ха-ха-ха!!! Докога ще ги търпят тия ходжи? Ами това ако е нормална държава с нормален футбол, Ботяф няма да могат да излязат от В-групите! Сега трябва да ги накажат с лишаване от домакинство, но няма да го направят, защото още на следващия мач пак трябва да ги накажат и да ги изкарат от групата. Ама като идат в Б група, пак правят изпълнения и така до областните и окръжни групи! Явно Митьо Селския си плаща където трябва за да не наказват тъпото му ПтИЧЕ тимче, защото никога няма да бъде професионален клуб!
Aнонимен
на 24.10.2005 г.
0
 
 
bate mitko prezident prezident 100 godini da e na4elo na putiaf
plioS
на 24.10.2005 г.
0
 
 
ai dano nakajat bolnite ot grip papagal4eta....prodaljvaite se taka...izgonete hristola i togaa epten nqma koi da vi zeme jylti oligofreni takiva..
1912
на 24.10.2005 г.
0
 
 
Dano te falirame uligofren takav TI si BUFER
Joro13
на 24.10.2005 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Министър Цоков даде старт на държавните отборни първенства по шахмат
Гонзо: Евентуален фалит на Локомотив и Спартак би бил смъртоносен за българския футбол
Пловдивски съдия с назначение за европейските клубни турнири
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Нова оставка в Първа лига! Хебър също остана без треньор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: