Има ли бъдеще Артур Крачун в Локомотив?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
13:01 / 12.11.2021
3652
Ще има ли бъдеще в Локомотив Пловдив централният защитник Артур Крачун? На този въпрос ще трябва да отговори спортно-техническият щаб на черно-белите в края на декември.

Твърде вероятно е молдовецът да бъде върнат на унгарския Хонвед, който държи правата му. Именно оттам 23-годишният централен бранител пристигна на "Лаута" през лятото.

Засега Артур е по-близо до изхода още през зимата. Крачун започна кампанията като титуляр. След като Кристиан Гомис се възстанови, а в клуба се завърна и Милош Петрович, молдовецът изпадна зад борда. В последно време старши-треньорът Александър Тунчев дава шанс и на младока Мартин Паскалев. Той го сграбчи и остави отлични впечатления с представянето си срещу ЦСКА на "Армията" и Лудогорец в Разград. Затова и Тунчев ще продължи да го налага.

Така място за Крачун не остава, защото на този пост може да бъде ползван и Емил Янчев, твърди "Тема спорт". Така че ако чужденецът не покаже сериозно израстване, няма да се задържи дълго на "Лаута".


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).