Илиан Илиев за фенове на Ботев: Изключително "добронамерени" хора зад гърба ми

Автор: Стойчо Генов
Коментари (12)
17:51 / 20.11.2021
9632
Треньорът на Черно море Илиан Илиев отново изтъкна какво е настроението към него от страна на привържениците на Ботев (Пд). Специалистът трябваше да дава интервю след победата на неговия тим в Коматево с 2:0, докато от трибуните имаше подмятания по негов адрес.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че в началото на април 2019 година Илиев нарече феновете на "жълто-черните" индианци, което допълнително настрои запалянковците срещу него.

"Тук се играе доста трудно - от 7 мача имат 6 победи и една загуба. Така че труден мач срещу, както чувате, изключително "добронамерени" хора зад гърба ми. Поздравявам моите футболисти за характера им. Радвам се за тях, защото загубихме много точки у дома, но пък когато условията за игра са добри, говоря за терена, можем да печелим“, започна коментара си Илиан Илиев.

"С изключение на няколко минути през втората част, смятам, че се представихме на ниво и знаехме какво правим. Не успяваме понякога да затворим мачовете навреме“, допълни наставникът на "моряците“.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).