Проблемът се оказа по-сериозен! Халф на Локо с травма, характерна за гимнастиката

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:42 / 25.11.2021
3215
Контузията на халфа на Локомотив (Пловдив) Венсан Марсел се е оказала доста по-сложна от първоначалните очаквания. Французинът има проблем с костица в областта на ходилото. Подобни травми са по-упорити и по принцип за характерни повече за гимнастиката.

Футболистът, когото на "Лаута" шеговито сравняват с певеца Лайнъл Ричи, се е опитал да поднови тренировки, но е почувствал болки и отново почива. Надеждите са, че той ще може да се върне в игра до 2-3 седмици, твърди "Мач Телеграф“. При най-лошия сценарий обаче атакуващият халф, вкарал за 1:1 в градското дерби с Ботев, може да не се появи на терена повече тази година.

В негово отсъствие титулярното място си върна Лукас Салинас, а единствената му алтернатива е младият техничар Айвън Ангелов. Взетият от Беласица юноша на Левски обаче все още има проблеми със спазването на тактическата дисциплина и редовно получава картони въпреки малкото минути, които играе на терена.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).