Иван Маринов: Дано момчетата не прегорят в мача

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:53 / 29.10.2009
3370
"Дербитата са различни от обичайните мачове и си имат своите особености. Сигурен съм, че всички момчета ще се опитат да се раздадат на 100%. Но в този мач не е нужна само мотивация, а и добра психика, защото някои може да прегорят в мача и това да доведе до технически грешки. Все пак повечето момчета имат зад гърба си по 3-4 дербита и смятам, че ще се справят", това заяви на редовната пресконференция преди мача с Ботев старши-треньорът на Локомотив Иван Маринов.

"Седмицата премина нормално, малко по-емоционално, защото е ясно какъв е заряда в този мач. И двата отбора се нуждаят от точки. Не смятам, че ще се получи затворен мач, понеже в един момент ще трябва да се рискува и ще се получи двуостър двубой. Футболните фенове в Пловдив ще получат своето зрелище", добави още специалистът.

"От последните 4 мача на Ботев, 3 наблюдавахме по телевизията. Допълнително сме коментирали Ботев, имат някои особености в тактическо отношение. При тях чужденците имат предимство, защото ще играят по-освободено. Нашите чужденци пък са играли в няколко Дербита, знаят важността на мача и това ще е плюс за нас", завърши Маринов. След утрешната тренировка ще бъде определена и групата за мача, след което отборът ще бъде на режим.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).