Локо победи хита Вихрен с 2:1

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
18:18 / 30.10.2005
647
Локомотив постигна важна победа като домакин на прекия си претендент за местата даващи право на участие в евротурнирите Вихрен (Сандански).

Мачът започна добре за възпитаниците на Аян Садъков, които откриха резултата още в 18-та минута. Тогава Мартин Камбуров бе изведен добре от Методи Стойнев и останала сам срещу вратарят на гостите бе съборен от защитник на Вихрен в наказателното поле. Свирилият изключително слабо целия мач Камен Алексиев нямаше избор и посочи бялата точка. Потърпевшият бе точен и откри за 1:0.

От тук нататък футбол нямаше, но не защото футболистите и на двата отбора не се стараеха, а защото трагичният Алексиев накъса изключително играта и раздаваше жълти картони за безобидни единоборства. Логично реферът си навлече гнева и на двата щаба и бе бурно освиркван от зрителите по трибуните.

Чест прави на отбора на Вихрен, който излезе в този мач не да се брани, а да играе футбол и ако реферът бе позволил, може би щеше да се получи добър двубой.

Гостите на свой ред на няколко пъти организираха опасни атаки, най-вече чрез Сержо Риберо и Фуртадо, докато капитанът им и играещ треньор Георги Бачев не се отличи с нищо друго освен с жълт картон за безкрайните си спорове със съдията. Атаките на гостите бяха успешно спирани от най-добрия в мача Владимир Джордани. Централният защитник на "черно-белите" напълно обезвреди звездите на гостите, до 67-та минута когато Фуртадо изведен на празна врата успя да изравни.

Така се стигна до 90-та минута когато след дълготрайно разбъркване пред наказателното поле на гостите Георги Илиев успя да донесе победата на Локомотив с удар от далече и оформи крайния резултат 2:1.

След днешния двубой двата тима са на 2 точки разлика, след като Локомотив вече има 19, а Вихрен остава с 21.

Мачът можете да проследите минута по минута ТУК.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).