ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (22) | Вчера (29)
Шеф от Беласица напсува футболисти на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:08 / 31.10.2005Коментари (4)645
©
"Йордан и Веселин Миневи бяха футболисти на Беласица при доста треньори. Всички изразяваха недоволство както от тяхната дисциплина на терена, така и извън него. На няколко пъти се намесваха авторитетни хора, за да им бъде простено, но в края на крайщата не издържахме и бяха освободени. Последните две години двамата смениха куп отбори, което показва, че наистина нямат качества за "А" група. И понеже не могат да ни простят за всичко това, намериха удобен момент в събота, когато техният отбор Ботев (Пд) загуби съвсем заслужено 1:4. Целта им бе да оправдаят поредната си слаба и безлична игра, защото именно през тях нахлуваха безпрепятствено нашите футболисти и бележеха гол след гол. Братя Миневи решиха да прикрият безсилието си и да набедят доказани футболисти - вратаря Ивайло Иваников и централния защитник Георги Петров. И двамата са по над 30 години и са играли в различни авторитетни отбори, като Петров облече и фланелката на "А" националния тим. За каква уговорка може да става дума между Иваников и Петров при отбелязването на автогола за 4:1? Готови сме на всякакви отговори при длъжностните лица от всякакъв ранг, за да докажем, че ние не влизаме в никакви уговорки. Ни най-малко в такива, в които ни набедиха така наречените футболисти на Ботев, чиито имена не искам повече да назовавам. Информацията е на "7 дни спорт".
Още по темата: общо новини по темата: 1
30.10.2005






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Action Baby
на 03.11.2005 г.
0
 
 
И аз ги псувах, не беше само Минев! Даже не съм спрял още и продължавам - ма-а-а-а.....ви.....д..е...ааааа
Aнонимен
на 01.11.2005 г.
0
 
 
Браво на тези честни момчета. Постъпват като истински мъже. През тази неделя ще имат възможност отново да се проявят като такива, защото играчите на Локото са се наговорили да ги бият с 7:1 и те също ще ги молят да вкарат един гол в края на мача /иначе ще трябва да си вкаран автогол, който вариант е по -реалистичен/.
fenkata
на 01.11.2005 г.
Aнонимен
на 31.10.2005 г.
0
 
 
Причина за решението на ръководството на "канарчетата" е изказване на двама от играчите на "жълто-черните" пред камера на телевизионния Канал 3. В него те сензационно съобщиха, че футбилисти на Беласица са ги молели да вкарат гол в последните минути, тъй като били заложили на тото. Странният автогол на петричани в последната минута на мача също е в подкрепа на тази теза. Ебати и тъпотията,тия наистина са големи тъпаци!Ако не са участвали в уговорката,си е голям срам- Беласица Петрич да решат да си заложат на резултат 4:1, да ти набутат четири парцала и като виждат, че куците пилета не могат да вкарат почетен гол , те си мушкат автогол !При това положение няма нищо нередно, едните си залагат на точен резултат, правят си го и лапат мангизите, другите лапат на марко мощука и тънат в срам!!!Лошо е ,когато и двете страни са в играта, тогава става интерестно, но защо тримата папагали повдигат въпроса?Сигурно, за да изгонят и двата отбора в В гр. !!!Както казах, ебати и глупаците! Тъпаци!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев обяви колко са продадените билети за мача с Левски
Министър Цоков даде старт на държавните отборни първенства по шахмат
Гонзо: Евентуален фалит на Локомотив и Спартак би бил смъртоносен за българския футбол
Пловдивски съдия с назначение за европейските клубни турнири
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: