Голям шанс за Лъчо Балтанов да се върне в родния си клуб

Автор: Стойчо Генов
Коментари (11)
14:53 / 18.12.2021
7507
Напусналият преди дни Царско село Лъчезар Балтанов може бързо да си намери отбор, в който да продължи своята кариера. Родният клуб на халфа - ПФК Левски, е отправил оферта към него. Това е станало по настояване на треньора Станимир Стоилов, който е поискал връщането на Балтанов на "Герена" още сега.

Мъри познава отлично качествата на Балтанов, именно той му даде път в професионалния футбол. Лъчо е юноша на столичани и има 69 мача за клуба във всички турнири, в които реализира един гол.

След това халфът бе отдаден под наем на Калиакра (Каварна) и Ботев (Враца), а по-късно носеше екипите на Черноморец (Бургас), Ботев (Пловдив) и за последно на Царско село. През 2014 година полузащитникът се завърна на "Герена", но бързо се раздели със "сините", след като разбра, че няма да получи достатъчно шансове за изява. Веднага след това Лъчезар Балтанов премина при "канарите", където остави трайна следа и освен това дълго време беше капитан.

Лъчезар Балтанов има три титли и една Купа на България с Левски, а през 2017 година взе втория по сила турнир и с "жълто-черните". Стоилов иска да подсили халфовата линия с опитен играч и 33-годишният футболист идеално се вписва в профила, твърди в днешния си брой вестник "Тема спорт". Причината е, че често Андриан Краев страда от контузии, а Радослав Цонев лесно си изкарва картони и през пролетта ще е застрашен да пропуска мачове поради тази причина.

Левски обаче ще има сериозна конкуренция за подписа на Лъчезар Балтанов, тъй като към него има отправени оферти от още няколко клуба от efbet Лига. Халфът е заявил, че иска да изчака да минат коледните и новогодишните празници, за да вземе окончателното решение за бъдещето си.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).