Традицията е нарушена! Четирима спорят за Футболист №1 на Марица за 2021 година

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:41 / 22.12.2021
1697
Приключиха номинациите за "Футболист на годината" на "Марица" за 2021 година. Привържениците избраха четирима играчи на тима да продължат във финалния етап. По азбучен ред това са вратарят Илия Николов, Мариян Тонев, Милен Танчев и Станислав Маламов.

Ето какво още съобщиха от ПФК Марица:

Поради равни номинационни гласове финалистите са четирима, а не трима, както е по традиция. Всеки един от тях има своя голям принос за представянето на тима. Кой ще бъде победител - решавате вие. Гласувайте в коментарите под публикацията в официалната страница на Марица във Фейсбук за вашия фаворит. Вярваме, че ще направите това обективно. Можете да гласувате само веднъж, а гласуването ще завърши на 29 декември в 20 часа.

Веселин Марчев, Ангел Грънчов, Валери Домовчийски, Йордан Пейчинов, Александър Праматаров, Георги Иванов, Мартин Газиев, Симеон Вешев, Янко Ангелов и Величко Величков бяха останалите футболисти, за които гласувахте. Те, както и останалите от състава, заслужават признание за представянето си и приноса им към отбора!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).