Христолов: Когато Ботев е побеждавал Байерн и Барселона Наков е брал череши в Кюстендил

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
16:00 / 04.11.2005
2175
Президентът на Ботев Димитър Христолов и изпълнителният директор на "смърфовете" Емил Наков заявиха да не подръжават на миролюбивия тон на наставниците на двата отбора и изпаднаха в словестни престрелки.

Президентът на "канарчетата" не остана длъжен на приказките на изпълнителният директор на "черно-белите" Емил Наков, че за Ботев мача от евротурнирите е именно с Локомотив (Пловдив). "Явно Емил Наков не познава историята на нашия клуб, но това му е простено. Когато Ботев играеше в евротурнирите и побеждаваше Барселона и Байерн (Мюнхен) той явно е берял череши в Кюстендил", каза Димитър Христолов. Той изрази увереност в победата на своя тим, като обеща солидни премии на играчите при успех.

Димитър Христолов покани чрез медиите на специална среща кмета на Пловдив Иван Чомаков, за да стане ясно на любителите на футбола в града, кога общината ще даде на концесия стадион "Христо Ботев".


Виж коментарите (42)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).