Я. Петров: Ботев игра футбол срещу класен отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
17:28 / 05.11.2005
903
На пресконференцията след мача треньорът на Ботев Ясен Петров каза, че неговият отбор ое излязъл, за да играе футбол срещу класен отбор. Наставникът изрази съжалението си за отвратителното качество на терена, попречило доста на играчите и на двата отбора, но каза, че като цяло се е получил хубав футбол.

Като цяло Петров каза, че Ботев е играл доста добре в мача, особено второто полувреме, когато, въпреки че получиха гол, футболистите му са спазали указанията по-добре от първата част.

На въпрос как ще коментира червения картон на Б. Димитров, треньорът на Ботев каза, че от неговата позиция е много трудно да се контролират реакциите на футболистите.

Ясен Петров специално благодари на феновете на отбора, които създадоха невероятна атмосфера на стадиона. Феновете не бяха пестили пари за пиро ефекти, транспаранти, като впечатление направи и новата вишка с навиячи.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).