Ясен Петров: Излизаме, бием и чакаме следващите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
13:38 / 09.11.2005
697
На пресконференцията преди мача треньорът на Ботев Ясен Петров изказа оптимизъм за предстоящата среща с Вихрен от турнира за Купата на България. Наставникът е много доволен от състава, изиграл инфарктното дерби с градския съперник Локомотив преди няколко дни, но повиквателната за националния отбор към Домакинов и Божков, както и наказанието на Б. Димитров налагат промени в стартовия списък.
Според Петров Лилчо Арсов най-вероятно отново ще започне титуляр, тъй като като цяло той е въстановен.

Треньорът на канарчетата ще обяви официално групата за мача днес в 15.30, като за срещата не се предвижда специален режим. Ясен Петров изрично подчерта, че ръководството на Ботев предпочита играчите, повикани в националния отбор да защитават цветовете на България отколкото да играят в клубния си отбор в мача за купата.

Изпълнителния директор на Ботев - Коце Костадинов подчерта изрично, че ръководстово на Ботев изказа официално благодарности към националния селекционер Христо Стоичков, който сам е предложил да отложи пристигането на играчите с един ден в лагера на националите за да могат да участват в мача на Ботев. Въпреки това треньорския щаб на жълто-черните е решило да даде възможност на футболистите да са на 100% готови за националния.

Костадинов уточни, че мачът с Вихрен ще бъде от 14 часа, като цената на билетите ще е два лева за всички сектори на стадиона.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).