Георги Минчев: Наясно съм кога ще дойде трансферът в чужбина

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:24 / 24.01.2022
2831
Голмайсторът на Локомотив Пловдив Георги Минчев коментира появилите се напоследък информации за интерес към него от клубове от италианската Серия Б.

"В момента мисля изцяло за това да направим хубава подготовка. Надявам се да изиграем добри контроли, да продължим да тренираме сериозно и да сме във възможно най-добро състояние за старта на сезона. Преди година имах някои проблеми и не можах да се подготвя по най-добрия начин, но сега всичко е наред и се чувствам добре", каза пред "Мач Телеграф" нападателят на вицешампионите.

"Старая се информациите за трансфер да не ми влияят по никакъв начин. И през лятото имаше такъв период, но в крайна сметка аз съм част от Локомотив Пловдив и представянето ми на терена за този отбор е най-важното за мен. За себе си съм наясно, че трансферът ще дойде, ако не мисля за него. Подготовката обаче е най-важна. Наясно съм с информациите, които се появяват, но към момента няма нищо конкретно. Както казах, настройвам се за лагера в Сандански", допълни Георги Минчев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).