Маричанки: Нямаме търпение! Купата ни се полага, трябва да си остане при нас!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:45 / 24.01.2022
2610
Волейболистките на Марица демонстрираха страхотен оптимизъм преди предстоящата битка за Купата на България, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Пловдивчанки излизат утре (25 януари) срещу ЦСКА (София) в полуфинална битка. Мачът е от 18:00 часа в зала "Сила" в Пловдив.

При успех Марица отива на финал в Бургас на 28 януари в зала "Младост", където ще спори за трофея срещу победителя от другия полуфинал между ДКС Варна (Варна) и Казанлък Волей.

"Жълто-сините" дадоха днес официална пресконференция в зала "Колодрума", в която участваха един от спонсорите на волейболния клуб Светослав Славов, мениджърът Борис Халачев, спортният директор Владимир Котев, треньорът Борислав Крачанов, капитанът Ивелина Монова, разпределителката Кристина Гунчева и една от най-младите волейболистки Ива Дудова.

"Нямаме търпение за предстоящите мачове за Купа България. Надяваме се да се представим по най-добрия начин и Купата отново да остане вкъщи. Всички сме достатъчно амбицирани! Купата ни се полага", заяви пред камерата на Plovdiv24.bg разпределителката Кристина Гунчева.

"Трябва да завоюваме това, за което Марица се бори със зъби и нокти през последните 10 години. Трябва да си защитим името и Купата да си остане тук при нас“, каза на свой ред и капитанката Ивелина Монова.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция на ВК Марица!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 21
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).