ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Малу Мпасинкату: Работим денонощно да върнем Ботев напред в класирането
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:20 / 19.11.2009Коментари (5)3803
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Ботев Малу Мпасинкату говори пред журналисти в София, като наруши медийното ембарго, което явно се спазва само под тепетата. Той отново не успя да назове срок за постигане на окончателно споразумение между италианските бизнесмени, които искат да купят клуба, и Димитър Христолов. Колоритният Мпасинкату коментира жребия за Купата на България, където неговият тим ще играе с Локомотив София.

„Уважаваме Локо Сф, мисля, че ще можем да направим добър резултат. Изиграхме хубав мач с тях, 2:2, имайки предвид, че вече веднъж сме постигнали равен, имаме желание да направим още един такъв двубой," каза той, визирайки резултата от срещата между двата състава в 8-я кръг на А група.

„Работи се, за да може да се върне Ботев нагоре в класирането. Заради паузата в първенството, имаше по-малко тренировки, не че не сме тренирали. Това е нещо нормално," обясни босът за разредените напоследък занимания на тима.

Той отрече да има медийно затъмнение: "Аз съм на разположение, пред медиите не говорят футболистите и треньора, решихме да ги държим настрани. Но към мен можете да се обръщате спокойно. Отборът е концентриран да излезе от кризата, трябва да спечелим повече точки. Няма проблеми, всичко се нормализира."

За очакваната сделка за Ботев, Мпасинкату отбеляза:„Все още всичко е между представителите на Христолов и бъдещите собственици на отбора. Когато всичко стане окончателно, ще се направи пресконференция, на която да бъдат обявени подробности. Във футбола е трудно да се каже точна дата, нека да кажем - скоро."

„Добре се работи, трябва да има резултати, на хората им харесва футбола, и на мен ми харесва също. Ние работим денонощно, за да върнем отбора към предишната му форма, за да участва нормално в шампионата," завърши Малу Мпасинкату.

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
така до кога ще разправят едно и също тва скоро вече 3 месеца го чакаме дано да го дочакме аз се надявам силно да има сделка но докато не видя не вервам вече толкова пъти ни лъгаха ще има ще има точно като в приказката за лъжлишото овчарче
0
 
 
Вече не чета интервютата на италианците,все едно и също повтарят,явно не вземат нашият любим клуб на сериозно,дано не съм прав но ми се струва че селския отново си играе с огъня и скоро няма да се отървем от него.
0
 
 
Споко ве хора, нали се разбрахме, подкрепяме до края на сезона и после ще видим. Да си одържим на думата, а пък след това ще видим, то и ще е ясно, ще става ли нещо, не ли и какви ще ги вършим ние. Най-важното е, че митьо не печели от нас от билети ся(най-малкото), мишката е много зле.
0
 
 
взе да ми писва вече от това "скоро ще има сделка". докога ще ни правите на май муни....?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Арда пусна билетите за Ботев, отваря каса за бултрасите
Турнирът в памет на Тоско ще е на базата на Ботев
Необичаен участник в тренировката на Ботев
Ботев с 56-минутен филм за Купата! Прожектира го в пловдивско кино
Фондация обяви събраните средства за паметник на Чико
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: