Шоуто е гарантирано! Академик приема Левски в Пловдив!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:19 / 15.02.2022
1832
Академик Пловдив ще е домакин на Левски София в отложена среща от 14-ия кръг в Национална баскетболна лига. Мачът е на 16 февруари от 19:00 часа в зала "Сила". 

Билетите за срещата ще се продават на касата на входа на залата. Публиката трябва да има зелен сертификат. Входът за децата до 12-годишна възраст е свободен. Двубоят ще е последен за Академик преди паузата за националните отбори. 

В миналия кръг в НБЛ пловдивчани загубиха домакинството си на Спартак Плевен, а Левски отстъпи при домакинството си на Балкан (Ботевград).

В класирането Академик е на седмо място с 23 точки, а Левски е пети със същия актив. По традиция на полувремето ще има игра с най-малките феновете на клуба до 12 години, които ще се борят за нова баскетболна топка с автографи на целия отбор.

За останалите ще има също игра със стрелба, а победителите ще спечелят раница с логото на Академик и билети за следващия домакински мач на пловдивчани. Съдии на двубоя ще са Венцислав Великов, Славчо Нучев и Ивайло Ресиловски.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).