Ясен Петров: Слуховете за уволнението ми не ме плашат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
12:35 / 18.11.2005
973
Наставникът на Ботев (Пловдив) Ясен Петров е категоричен, че не се притеснява от слуховете за евентуалното си уволнение от поста начело на "канарчетата". Както е известно, в града под Тепетата усилено се говори, че той ще бъде заменен от италианския специалист Корадо Кота.

"Аз имам договор с Ботев и се старая да си върша съвестно работата. Не ме притесняват информации за евентуално мое освобождаване. Има си клаузи и те ме осигуряват финансово при подобно решение", коментира наставникът на "жълто-черния" тим.

Той добави, че ще реши в последния момент дали да включи в състава националите Николай Домакинов, Даниел Божков, Борислав Караматев и Веселин Минев в зависимост от здравословното им състояние в гостуванео на Левски през уикенда.

"Отиваме в София да играем добър футбол срещу Левски и нека да победи по-добрият отбора на терена. Готвим се изключително сериозно за този двубой, защото името нс съперника е достатъчно голям дразнител за всеки наш отбор и футболист", завършва той. Информацията е на Топспорт.




Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).