Ботев загуби от Левски с 4:1

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
17:43 / 19.11.2005
1025
Левски спечели днешния мач срещу пловдивския Ботев, игран на Герена. Мачът от ХІІІ кръг на А ПФГ завъши очаквано за всички букмейкъри.

Първото полувреме започна равностойно. Отборът на Ботев доказа, че заслужава да е в А група. Христо Йовов обаче наказа "жълто-черните" в 34-та минута и откри резултата в полза на домакините. 10 минути по-късно той отново бе точен и удвои резултата. Така завърши първото полувреме и футболистите се прибраха за почивката при 2:0 за Левски.

Веднага след подновяването на играта Левски имаха шанс за трети гол, но защитник на Ботев спаси изключително опасното положение. Силната игра на пловдивчани се увенча с успех в 48-та минута, когато Гоерги Андонов се възползва от объркване в защитата на домакините и се разписа във вратата на Петков. Ботев имаха шанс за изравняване, но вратярят на Левски този път спаси и не допусна втори гол във вратата си. В 58-та минута доста освиркваният днес съдия Христо Ристосков отсъди дузпа в полза на домакините за фал на Лилчо Арсов срещу играч в синьо в наказателното поле. Бардон изпълни дузпата в долния десен ъгъл и направи резултата 3:1. 2 минути преди края на мача Даниел Боримиров също записа името си в списъка с голмайстори на мача, като нацели вратата на Ботев след комбинация с Мирослав Иванов и Лусио Вагнер.

Реферът на мача днес отново не бе от най-точните. Доста съмнителни отсъждания постанови Христо Ристосков, а същевременно няколко очевидни засади бяха подминати абсолютно безразлично и без реакция.

Така Ботев запазва 10-те си точки и моментната си позиция извън групата на изпадащите.


Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).