Барса се подигра с Реал насред Мадрид

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:00 / 20.11.2005
690
Отборът на Бареслона буквално се подигра с реал в "Ел класико" на испанския футбол.

Възпитаниците на треньора Франк Рийкард не оставиха и капка съмнение, кой от двата отбора е по-добрият и се стигна до там, че вярната мадритска публика започна да аплодира феноменалният Роналдиньо.

Резултатът откри голмайсторът на "каталунците" Самуел Ето'о в 14-та минута, след като бе изведен перфектно от младата надежда на Барса Лео Меси и с удар с десния крак промуши топката зад Икер Касияс.

След това настъпи часа на феномена Роналдиньо. С мощни пробиви в 62-та и 76-та минута бразилецът направи за смях "кралските" защитници, които преминаваше с лекота и вратаря Касиляс, който не успя да му се противопостави.

Така Барселона андигра Реал с 3:0 и нанесе тежък психологически удар на "галактическите".

Реал: Касияс, Мичел Салгадо, Серхио Рамос, Иван Елгера, Роберто Карлуш, Зинедин Зидан, Пабло Гарсия (Жулио Баптища,66 мин.), Дейвид Бекъм, Раул (Гути, 63), Робиньо, Роналдо

Барселона: Виктор Валдес, Олегер, Едмилсон, Ван Бронкхорст, Карлес Пуйол, Рафаел Маркес, Шави, Деко, Лео Меси (Иниеста,70 мин.), Роналдиньо, Ето' О





Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).