Камбуровците провалиха Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
16:46 / 20.11.2005
1445
Локомотив загуби с 1:2 от Литекс в среща от 13-я кръг на "А" група. Резултата откриха гостите още в 25-та минута с гол на Хазуров с глава. Попадението дойде съвсем логично логично с оглед на показаното на терена и по-активната игра на гостите.

След откриването на резултата, домакините се опитаха да вземат инициативата в свои ръце, но усилията им бяха попарени от собствения им вратар Васил Камбуров. Резервният страж на "смърфовете" в една напълно безобидна ситуация реши да се направи на интересен и подари топката на Златинов, който на празна врата нямаше нищо против да удвои резултата.

През втората част Локомотив оказа значителен натиск и пренесе играта в наказателното поле на гостите. "Черно-белите" все пак стигнаха до попадение, дело на Даниел Георгиев в 68-та минута.

Време за обрат имаше, но не и сили у малцината в отбора на домакините, които си даваха зор. Може би единствено Бобан Янчевски може да се конкурира с Васил Камбуров за званието "най-слаб играч" в днешния мач. Само националът Георги Илиев и Даниел Георгиев, подпомагани от капитана Иванов се опитваха да създават нещо в градивен план, но техните усилия не бяха достатъчни.

Големият липсващ за Локомотив бе голмайсторът Мартин Камбуров, за който в дните преди срещата стана ясно, че бойкотира отбора със слабите си изяви и е изваден от групата на Локо за днешния двубой.


Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).