Валентич: Господ ни е дал възможност да бъдем част от този велик клуб

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
20:05 / 11.03.2022
4082
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич призна, че е доволен от спечелената точка при равенството 2:2 срещу ЦСКА 1948. Босненецът изтъкна серията на своя тим от 5 поредни двубоя без загуба, а освен това разкри, че 50 минути преди началото на двубоя в Бистрица теренът е бил замръзнал.

Ето какво каза наставникът на "канарите" след края на срещата на стадион "Витоша":

Да играем на такива условия - моите уважения към нашите футболисти и тези от противниковия отбор. Днес е голям ден за Ботев Пловдив. Господ ни е дал възможност да бъдем част от този велик клуб. Вече не губим в 5 шампионатни срещи, така че точката е важна.

Решихме да почнем с трима централни защитници, за да можем да държим изолирани фланговите състезатели на ЦСКА. Допуснахме обаче грешки и те ни отбелязаха гол. Но важното беше нашето поведение на този изключително тежък терен. 50 минути преди началото на мача той беше заледен.

Оттук насетне предстои много работа за моите футболисти. Благодарности за феновете, които ни подкрепиха днес. Чувстваме се уверени. Искаме да се представим добре срещу ЦСКА-София. Усещам, че моите играчи могат да дадат още от себе си. Те не са достигнали своя максимум. Играем в Коматево, а вие знаете как се представяме там.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).