Мартин Луков: С Локо (Пд) са свързани най-добрите ми моменти! Те са незабравими

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:48 / 17.03.2022
2493
Вратарят Мартин Луков ще се изправи за първи път срещу Локомотив Пловдив, след като напусна черно-белите в края на миналия сезон. Стражът изненадващо прекрати договора си с отбора от Саудитска Арабия Ал Тай малко преди затварянето на зимния трансферен прозорец, а след това премина в Арда.

Тимът от Кърджали излиза срещу вицешампионите утре от 17,30 часа в двубой от 24-ия кръг на Първа лига.

"Имах 2-3 предложения от чужбина. Предпочетох да изчакам за нещо по-добро. В крайна сметка се озовах тук. Бързо се разбрах с изпълнителния директор Ивайло Петков. Прецених, че е добре да дойда тук. Млади момчета, страхотен колектив има в отбора. Това е отбор с млади момчета, които тепърва ще се развиват. На моменти им липсва опита. Надявам се да им помогна", заяви Мартин Луков в предаването "Домът на футбола" по Диема спорт.

"Беше доста интересно, вълнуващо в Саудитска Арабия. Като футбол е на много високо ниво. Впечатлих се от играчите там. Може би тук треньорите по-добре наблюдават футболистите".

"С Локомотив Пловдив ме свързват най-добрите ми моменти. Те са незабравими. Имам сантимент към клуба. Нямам търпение за мача. Нормално е да има спад след всички промени там. Локомотив си остава добър отбор с опитни футболисти. Няма да ни е лесно", каза още вратарят.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).