Шепата фенове на Локо (Сф) проплакаха на Гигов: Камбуров поздрави пловдивската агитка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
19:07 / 05.12.2009
7932
След края на мача между Локомотив Сф и Локомотив Пд, завършил 3:0, феновете на домакините обградиха президента Николай Гигов и му се оплакаха от отношението на Мартин Камбуров към тях. Според запалянковците, Камбуров си изкарва парите в тима от „Надежда" и затова поздравленията и поклоните, които той направи след гола си към агитката на гостите, са неуместни.

Освен това, феновете на Локо Сф смятат, че любимците им са пожалили съперника в този мач, побеждавайки го само с 3:0. Те обясняват това с факта, че неколцина от тях са играли по-рано именно в Локо Пд. В срещата имаше 5 греди в актива на домакините и още много положения, които не бяха реализирани.

Мартин Камбуров реагира неочаквано бурно на вестта, че феновете са недоволни от него: „Ще поздравявам когото си искам, това си е моя работа", отвърна остро голаджията на журналистическия въпрос. Той добави, че вече има реални оферти към него и сега зависи от решението на Николай Гигов дали ще бъде продаден или ще остане в Локо Сф. „Офертите са както от България, така и от чужбина. Няма обаче оферта от Левски", заяви свиленградчанинът.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).