Крушарски се раздели с голяма част от акциите си в Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
10:57 / 25.03.2022
7266
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски официално е прехвърлил половината от акциите си в клуба на своите нови партньори. Това събитие бе анонсирано още преди Нова година, но документално е оформено в последните дни.

Малко преди обед бизнесменът е забелязан да излиза от сграда в столицата, в която се помещава ръководството на един от новите рекламодатели в клуба, съобщава "Мач телеграф". Според предварителната договорка, Крушарски и партньорите му си поделят издръжката на клуба. Решенията също са съвместни, както на практика е от няколко месеца.

Plovdiv24.bg първи информира обществеността за акционерното събрание на 10 декември, когато бе избран нов Съвет на директорите в състав: Румен Василев Руйчев, Лъчезар Димитров Вълканов и Жулвен Ридванов Шабанов. Мандатът им изтича на 09.12.2023 година.

Още тогава информирахме, че официалните договори вече трябва да се подписват едновременно от двамата изпълнителни директори - Жулвен Шабанов и Румен Руйчев.

Проверка на Plovdiv24.bg установи, че прехвърлянето на дял от акциите на ПФК Локомотив все още не е вписано в Търговския регистър. В момента там е поместена информация, според която Христо Крушарски притежава 95% от капитала на акционерното дружество.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).