Фигури от бокса на посещение при Областния управител на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:40 / 25.11.2005
720
Областният управител на Пловдив Тодор Петков прие днес Алексей Шейдулин (На снимката вляво) - световен вицешампион по бокс в категория 57 от първенството на планетата в Мианян (Китай) и Марин Димитров – вицепрезидент на БФ бокс. Управителят на Пловдивска област връчи на Шейдулин алманах на Тракийската низина с най-големите забележителности в тази регион и икона на Света Богородица. “ Нека Светата Дева ви закриля и носи щастие” – заяви г-н Петков. Той напомни на руснака с български паспорт, че си запазва правото лично да му връчи шампионския медал на Европейското първенство през 2006 г., чийто домакин е Пловдив.

Ден преди това боксьорът на “Ботев” и героят от световното първенство по вдигане на тежести в Доха, Катар – Милен Добрев и треньорът му Кръстю Милев, получиха специални възпоменателни купи и от кмета на Пловдив д-р Иван Чомаков.

Д-р Чомаков заяви, че между двамата шампиони предстои голяма битка в анкетата за определяне на най-добрите спортисти на Пловдив. Най-достойният ще получи признанието на пловдивската спортна общественост на Бала на спортиста, който тази година се организира на 21 декември в Новотел Пловдив. Информацията е на focus-sport.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).