До месец съдът решава чия е зала "Строител"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:26 / 09.12.2009
2883
До един месец ще стане ясна съдбата на спортната зала "Строител", съобщи шефката на правната дирекция в община Пловдив Савина Петкова. Върховния касационен съд в София вчера е обявил, че по спора между общината и частната фирма "Метални конструкции" - Пловдив АД, ще има решение в законния срок. "Не мога да се наема с прогноза", каза Петкова.

Жалбата във Върховния касационен съд бе внесена от общината. Управата на града иска отмяна на иска на фирмата. "Метални конструкции" претендира, че комплексът е нейна собственост, настоява и за обезщетение в размер на 1,3 млн. лв. Сумата вече е взета от общината, каза Петкова. "Основното е спорът за собствеността", каза още шефката на правната дирекция.

Както е известно местната управа успя да спечели делото в Окръжния съд. След това обаче Апелативният отмени решението и отхвърли предявените искове към дружеството. Така случаят бе отнесен до Върховния касационен съд.

Източник: в. "24 часа"



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).