Уволниха Ясен Петров от Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
08:44 / 27.11.2005
1402
Според запознати с действията на клубното ръководство на Ботев (Пловдив) Ясен Петров е бил уволнен след края на мача с Нафтекс, завършил при резултат 3:3,а днес тази информация ще бъде съобщена официално, информира "Топспорт".

Очаква се временно Ботев да бъде поет от спортно-техническия директор Костадин Костадинов или мениджъра Трифон Пачев.

"Наказанията ще бъдат жестоки за футболистите и треньорите, не може да се играе толкова слабо срещу такъв съперник", заяви афектиран президентът на Ботев Димитър Христолов след равния мач 3:3 на отбора с Нафтекс.

Той отказа да отговори пряко дали е уволнил старши треньора Ясен Петров, като добави: " С този треньор ще изпаднем в "Б" група!"

Димитър Христолов проведе половинчасов разговор с играчите и треньорското ръководство след мача, но никой не пожела да каже за какво са си говорили.

"Започнахме да играем както трябва, след като съперникът ни поведе с два гола разлика", пък коментира двубоя Ясен Петров.

"якои от моите футболисти подходиха високомерно към съперника. Допуснахме елементарни грешки при два от головете на Нафтекс. Аз пооемам цялата отговорност за мача с Нафтекс. Не пуснах в игра Даниел Божков, защото терена бе тежък. Костадин Видолов се контузи и затова го смених. Не се знае дали ще играе срещу Вихрен в сряда за купата на България. Какво сме си говорили с президента Димитър Христолов си остава между нас", бяха последните думи на Петров като старши треньор на "канарчетата".


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).