Умарбаев от самолета на терена, смяна на вратарите в Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
12:16 / 03.04.2022
3533
Основният халф на Локомотив (Пловдив) Парвиз Умарбаев ще се включи в групата на атбаря зя днешния мач срещу ЦСКА 1948, без да е тренирал нито веднъж със съотборниците си по време на паузата в първенството заради мачовете на националните отбори.

Мачът от 25-ия кръг между ЦСКА 1948 и Локомотив е днес от 15,15 часа на стадион "Витоша" в Бистрица.

Таджикският Меси се прибра в България вчера и кацна в София. След това той е провел индивидуално занимание на комплекс “Царско село" и след това е изчакал пристигането на черно-белите в хотела, информира "Мач Телеграф". Треньорът Александър Тунчев бе предвидил за тази сутрин само тонизираща разходка за своите възпитаници.

Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, Умарбаев игра като титуляр два мача за Таджикистан, в които се разписа два пъти от дузпи.

В същото време в Локо ще има вратарска смяна за днешния мач, разбра нашата медия. Като титуляр ще излезе Илко Пиргов. Германецът Лукас Рейдър, който получи 5 гола в Кърджали, ще седне на резервната скамейка.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).