Локомотив изпусна победата в Петрич

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
17:17 / 27.11.2005
951
Отборът на Локомотив Пловдив изпусна победата в Петрич над тима на Беласица в днешния мач от предпоследния 14-ти кръг на А ПФГ. След като пловдивчани водеха почти до края с 1:0, а играчите на Бела бяха останали с човек по-малко, домакините успяха да изравнятв 81-та минута.

В началото на първото полувреме играта бе напълно равностойна. Грубата игра на гостите започна още в 9-та минта, когато Тони Костадинов получи жълт картон. На няколко пъти мачът бе прекъснат заради лежащ на тревата футболист на Локо, имащ нужда от медицинска помощ. Съдията също допринесе за емоциите на стадиона. След няколко съмнителни отсъждания феновете на Локомотив избухнаха и към 20-та минута те срутиха оградата около сектора за гости. Черно-белите запалянковци се опитаха да нападнат феновете на Беласица. Домакините обаче предвидливо бяха поставили и втора и така разярените ултраси не успяха да стигнат до физическа саморазправа с запалянковците на домакините. Петричани, сред които повечето деца, се разбягаха. До края на първото полувреме се редуваха пропуски пред двете врати, но логичното дойде в 45-та минута, когато пловдивчани се възползваха от разсейване в защитата на Беласица. Георги Илиев стреля, но нацели греда, а при добавката Методи Стойнев бе точен и направи резултата 0:1.

Грубите влизания на петричани, както и изненадващите съдийски решения продължиха и през втората част. Продължиха и пропуските на двата отбора, които се опитваха всячески да достигнат до гол. Тони Костадинов получи втори жълт и съответно червен картон в 75-та минута. Останали с 10 човека домакините не се отказаха и липсата на играч не се забеляза. Дори напротив. Беласица успя да достигне до гол в 81-ва минута с точен изстел на Вава. Аян Садъков вкара в игра за Локо Пд нападателя Въндев на място на халф с цел още по-голяма атака на пловдивчани. Това обаче не помогна и до гол не се достигна. След изтичане на редовното време и двата тима се хвърлиха с всички сили за гол. При едно от мелетата Джордани получи червен картон.

Така Локо Пд заема 6-то място кръг преди края на есенния дял с 21 точки.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).